(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikköä Opiston Kunkkuun
Kanavan Kunkku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Kanavan Kunkku Oy
Opiston Kunkku rakentaa uutta art deco tyylistä elämää entisiin Lahden Kansanopiston tiloihin. Opiston Kunkku tarjoaa kokous- ja juhlapalveluja, à la carte – ja lounasruokaa sekä kahvilapalveluja. Tällä hetkellä Opiston Kunkku etsii uudelle toimipisteelle useampia kahvilatyöntekijöitä, à la carte kokkeja, kokkeja, salitarjoilijoita, reippaita tekijöitä uusiin, upeisiin tiloihin niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin toimenkuviin.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Opiston Kunkkuun keittiön vuoropäällikköä
Työnkuvaan kuuluu à la carte ruokalistojen suunnittelua sekä menujen suunnittelemista jopa isompiin tilaisuuksiin, työvuorojen suunnittelu, työntekijöiden rekrytointi ja suorittavassa työssä mukana oleminen. Toisinaan kokous- ja juhlapalveluiden suunnitteleminen ja toteutus

Tehtäviin kuuluu myös kahvion avustavat tehtävät sekä lounaskokin työt tarvittaessa.
Odotamme sinulta
Ravintola-alan koulutus sekä À la carte kokemus katsotaan eduksi. Aiempi työ ravintolavastaavan tai esimiehen työtehtävissä välttämätöntä.

Toimenkuvaan etsitään rentoa asennetta omaavaa, jämptiä tyyppiä, jolle tiimityö ja tekijöiden motivointi ovat enemmänkin asenne.
Muut tiedot
Hae paikkaasi jo tänään, jossa asenteella ja tiimityöllä, höystettynä oikealla twistillä, on merkitystä! Tässä on erittäin potentiaalinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan muuhunkin työhön ja luomaan uutta. Täytä hakemus www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina soita puh.03-873200.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Sanna-Maria Mäkinen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.10.2018 mennessä.