Keittiön vuoropäällikkö
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme asiakkaallemme ravintola Laivurin Rumpuun

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Eiran Aikuislukion yhteydessä toimiva ravintola etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa iloista ja positiista henkilöä vastaamaan vuoronsa aikana ravintolan päivittäisistä keittiötoiminnoista.

Haemme keittiön ammattilaista, joka tietää mitä on vastuun kantaminen ja osaa tehdä erinomaista ruokaa. Tehtäviin liittyvät esimiestehtävät, päivittäinen ruuan valmistus, tilaus- ja kehitystoiminta sekä keittiöpäällikön sijaisena toimiminen. Kassatoimintojen ja asiakaspalvelun hallitseminen kuuluu olennaisesti tehtäväkuvaukseen. 

Työssä menestyy ammattilainen, joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä, aikataulutuksista ja tilaustoiminnoista.

Odotamme, että:

- Sinulla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä

- Olet organisointikykyinen ja hallitset kokonaisuudet

- Osallistut ruokalistasuunnitteluun ja teet raaka-ainetilaukset

- Osaat valmistaa erinomaista ruokaa

Hakemamme henkilö on innokas ideoija, jolta löytyy osaamista sekä tahtotilaa ruokatuotteen jatkuvaan kehittämiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen. Kokemus nykyaikaisen lounas- ja erikoisruokien valmistuksesta katsotaan eduksi.

Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 7.00 – 15.00 välillä.

Vaatimuksena:

- Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme:

- Esimiesten ja työyhteisön vahvan tuen

- Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan

- Koulutus- ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia

- Mahdollisuuden työskennellä konsernin muissa toimipisteissä.

 

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi nettisivuillamme tai sähköpostitse mika.hirvinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa heti ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten toimithan siis pikaisesti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527181
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki