(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Oletko luova ja idea rikas kokki, jolta sujuu maistuvien ja terveellisten lounasruokien valmistus?

Etsimme nyt tiimme vahvistukseksi ammattitaitoista KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ asiakaskohteeseemme Helsingin Itä-Pasilaan.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Vuoropäällikön roolissa huolehdit pienen henkilöstöravintolan lämpimien lounasruokien valmistuksesta, ohjaat ja perehdytät keittiötiimiä sekä vastaa ruokalistoistasuunnittelusta, tavarantilauksesta ja varastoinhallinasta. Lisäksi olet mukana tuottamassa laadukkaita asiakaspalvelukokemuksia ja esimiehen poissa ollessa vastaat asiakasyhteydenpidosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-15. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 26.2.2021 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta henkilöstöravintolan keittiötehtäväistä vähintään viiden vuoden ajalta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vuoropäällikön tehtävistä, Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemuksen ja tehtävään soveltuvan koulutuksen. Odotamme sinulta taloudellista ajattelua ja taitoa hyödyntää raaka-aineita monipuolisesti. Tarvitset työssäsi myös ajantasaisia IT-taitoja, erinomaista suomen ja hyvää palveluenglannin kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme vauhdikkaan työn ja iloisen tiimin tueksesi. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ravintola-alan ammattilaisena. Lue lisää vuoropäällikön työstä tästä.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 14.6.2020 ja tehtävä alkaa elokuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -