(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
Pirkanmaan Kansanterveys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Pirkanmaan Kansanterveys ry
Pikante-Ravintolat palvelevat Tampereen Yliopistosairaalan ja Hatanpään sairaalan alueilla. Kohtaamme päivittäin satoja potilaita, omaisia, sairaaloiden ja tutkimuslaitosten työntekijöitä ja opiskelijoita. Ravintola-alan ammattilaisina tuomme sairaalaympäristöön ruokataukoja, kahvihetkiä, palvelua, iloa ja hyvää mieltä. Pikante-ravintoloiden takana on Pirkanmaan Kansanterveys ry, joka tukee lahjoituksillaan pirkanmaalaisia sydän- ja syöpäjärjestöjä sekä Taysin henkilökunnan koulutusta.
Toimenkuva
Etsimme nyt ravintoloihimme

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan keittiötoiminnoista ja esimiestyöstä.
Keittiön vuoropäällikkönä pääset jättämään kädenjälkesi kaikkiin keittiötoimintoihimme. Työssäsi vastaat operatiivisesta keittiötoiminnastamme. Toimit keittiötiimimme lähiesimiehenä: sparraat ja tuet onnistumista päivittäisessä työssä. Lisäksi vastaat ruokalistasuunnittelusta ja -ylläpidosta Jamix -järjestelmässä. Tärkeä osa-alue työssäsi on myös keittiötoiminnan laadusta, kehittämisestä ja kannattavuudesta huolehtiminen yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Lisäksi saat tukea onnistumisellesi oman tiimisi salin vuoropäälliköltä sekä osaavalta henkilökunnalta.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyy monissa liemissä keitetty keittiön ammattilainen, jolla on vähintään koulutuksen kautta hankittu valmius esimiestyöhön. Taustasi voi olla esimerkiksi henkilöstöravintola- tai juhlapalveluiden maailmasta. Toivomme, että katseesi on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen ja uskot toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tärkeintä on, että motivaatiosi näkyy ja haluat oppia, kehittyä sekä kehittää koko ajan.
Muut tiedot
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä ja joustavassa työyhteisössä vaihtelevien työtehtävien parissa. Työssäsi vuorottelevat sopivassa suhteessa ruuanlaitto sekä hallinnollinen suunnittelu- ja ylläpitotyö. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arkisin päiväaikaan.

Kiinnostuitko?
Toteutamme haun yhteistyössä VMP Varamiespalvelun kanssa. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat. Hakuaika päättyy 31.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesästä.

Tiedustelut:
Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä VMP Varamiespalvelun myyntipäällikkö Jasmiina Karviseen 8.7-19.7 välisenä aikana, puh. 0504757376.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.