(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt ahkeraa ja innokasta VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Ylen ravintolaamme.

Olet esimerkillinen keittiöammattilainen joka ohjaa keittiötiimiä energisellä ja kannustavalla otteella. Olet etenpäin pyrkivä, joustava ja yhteistyökykyinen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimit myös sujuvasti tavarantoimittajiemme ja kumppaniemme kanssa. Haluat tuottaa asiakkaillesi omin käsin tehtyä laadukasta ruokaa ja olet ylpeä kättesi jäljestä. Haluat olla mukana kehittämässä ja ideoimassa uutta-tavoitteena tyytyväiset asiakkaat joka päivä. Työ on arki-ja päiväpainotteista, se edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Tehtävässä vastaat hyvällä esimerkilläsi keittiötiimisi päivittäisen työn sujumisesta. Koko ravintolassamme tulet osaksi noin 22 hengen ravintolatiimiämme. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Edellytämme sinulta
-kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä
-hyviä organisointi -ja yhteistyötaitoja
-intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä
-ammattiylpeyttä
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- pärjäät englannin kielellä arkitilanteissa ja hallitset tavallisimmat toimisto-ohjelmat.


Tarjoamme:
- Näköalapaikan mediatalon vilskeessä ajan hermolla elävässä talossa.
- Kokoaikaisen työsuhteen hyvien liikenneyhteyksien päässä.
- Palmian hyvät työsuhde-edut

Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Irene Westerlund, p. 0403585790, ma-pe klo 10-11.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.