(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Haemme nyt ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA asiakaskohteeseemme Vaasaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme Vaasaan ammattitaitoista KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!


Tehtävässä vastaat päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteessa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työhösi sisältyy myös tarjoilutilausten koordinointia ja laskutusta. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi esimiehen erikoisammattitutkinto, restonomi tai tradenomi). Sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja suoriudut palvelutilanteista niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Työssä viihtyäksesi sinun pitää osata pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja omaksut uusia järjestelmiä helposti.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
 
Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.7.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sanna Ström 050 477 4139. 

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.