(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haaveiletko sesonkitöistä Lapissa? Tule mukaan, täällä met olemma: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Talvella heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukhaan?

Etsimme nyt ensi talvikaudelle 2018-2019 Rukalle pätevää, uusia haasteita etsivää keittiön vuoropäällikköä! Sesonki sijoittuu loka-huhtikuulle.

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä.

Edellytämme hakijalta:

  • Alan koulutusta ja työkokemusta
  • A la carte osaamista
  • Motivaatiota kehittyä alalla
  • Kykyä toimia paineen alla ja hallita suuria kokonaisuuksia
  • Rakkautta alaan ja kovaa asennetta tehdä töitä!

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla paikalle, ja kausityöntekijöille on tarjolla paljon kalustettuja ja edullisia asuntomahdollisuuksia.

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä meille heti CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen järjestelmämme kautta (emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse).Kerro myös, miksi olisit loistava lisä tunturiin.

Katso oheiselta videolta, millaista tuntureissa työskentely on:

https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä Rovaniemen toimistoomme: Opteam Lappi, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Edellytykset työnsaannille: A la carte
Eduksi luettavat asiat: Vuoropäällikkökokemus