(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia ympärilläsi?
Luonnistuuko sinulta á la carte - annosten, herkullisten aamisten sekä tilausruokien valmistus käden käänteessä?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai esimiesuran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja.

Etsimme Joensuun Scandicin ravintolaan, Piazzaan

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo työkokemusta A la Carte-ravintoloista sekä jonkin verran kokemusta esimiestyöstä, alan koulutuksen lisäksi. Ravintola on avoinna ma-la iltaisin ja lisäksi tarjolla on aamiainen, joten työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin.

Tarvitset työssä lisäksi suomen ja englannin kielen taitoa sekä hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Tehtävänäsi on toimia keittiön tiimin esimiehenä ja tehtäviisi kuuluu käytännön työn lisäksi mm. raaka-aine tilaukset, konseptiohjaus sekä kokoustarjoilujen ja ryhmäruokailujen suunnittelu ja toteutus.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja innokas tiimipelaaja.

Työt käynnistyvät mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vkoa. Palkka määräytyy tes:n mukaan tai on neuvoteltavissa, laita siis hakemukseesi palkkatoive.

Jos tehtävä sytytti sinussa innon, hae ihmeessä pikimmiten oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi