(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö Ylelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Haemme nyt ahkeraa ja innokasta KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Ylen ravintolaamme.

Olet esimerkillinen keittiöammattilainen joka ohjaa keittiötiimiä energisellä ja kannustavalla otteella. Olet eteenpäin pyrkivä, joustava ja yhteistyökykyinen. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimit myös sujuvasti tavarantoimittajiemme ja kumppaniemme kanssa. Haluat tuottaa asiakkaillesi omin käsin tehtyä laadukasta ruokaa ja olet ylpeä kättesi jäljestä. Haluat olla mukana kehittämässä ja ideoimassa uutta-tavoitteena tyytyväiset asiakkaat joka päivä. Työ on arki-ja päiväpainotteista, se edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen.

Tehtävässä vastaat hyvällä esimerkilläsi keittiötiimisi päivittäisen työn sujumisesta. Koko ravintolassamme tulet osaksi noin 22 hengen ravintolatiimiämme. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Edellytämme sinulta
-kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä
-hyviä organisointi -ja yhteistyötaitoja
-intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä
-ammattiylpeyttä
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- pärjäät englannin kielellä arkitilanteissa ja hallitset tavallisimmat toimisto-ohjelmat.

Tarjoamme:
- Näköalapaikan mediatalon vilskeessä ajan hermolla elävässä talossa.
- Kokoaikaisen työsuhteen hyvien liikenneyhteyksien päässä.
- Palmian hyvät työsuhde-edut

Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Irene Westerlund, p. 0403585790, ma-pe klo 10-11.

Täytä hakemus osoitteessa https://palmia.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=4885 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n.2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.