(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö (sous chef)
Vierumäki Country Club Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haemme kahta keittiön vuoropäällikköä (sous chef)

Vierumäki Country Club Oy hakee nyt ravintolatoimintojensa palvelukseen kahta keittiön vuoropäällikköä (sous chef).

Arvostamme monipuolista kokemustasi erilaisista ravintolatoiminnoista sekä esimiestyöstä, erinomaista organisointikykyäsi, valmentavaa ja muita kannustavaa työotettasi sekä loistavia vuorovaikutustaitojasi. Sinulle laatu ja iloinen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita ja kiireessäkin toimit nöyrällä asenteella ja sujuvasti – parasta motivaatiotasi kadottamatta. Olethan pitänyt huolta myös tietoteknisestä osaamisestasi.

Vuoroesimiehenä työtehtäviisi kuuluvat keittiöryhmän johtaminen Vierumäen eri ravintolatoiminnoissa, ruokalistasuunnittelu yhdessä keittiöpäällikön kanssa, ruokatuotteiden laadusta ja kannattavuudesta vastaaminen sekä uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdyttäminen.

Me Vierumäellä tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän ravintolaympäristön ammattilaisten parissa, ison keittiötiimin tuen, sporttisen työskentely-ympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työajat määräytyvät MARAn työehtosopimuksen mukaan.

Tuo osaamisesi ja kokemuksesi meidän palvelevaan keittiötiimiin ja toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV pikimmiten osoitteella: rekrytointi@vierumaki.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jukka Turta, p. 050 5941075.