Keittiön vuoropäällikkö Scandic Atlas
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Vuoromestariksi Savon sydämeen!

Asiakasyrityksemme Kuopion keskustassa etsii nyt joukkoonsa uutta keittiön vuoromestaria, jonka sydän sykkii hyvälle ruoalle.  

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn rennossa ja mielekkäässä työympäristössä, jossa pääse kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä työssä pääset osallistumaan monipuolisesti niin lounaan, a'la carten kuin erilaisten tilausten suunnitteluun ja valmistamiseen.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on aiemmalla esimieskokemuksella varustettu oma-aloitteinen tiimipelaaja. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet joustava ja haluat johtaa muita omalla esimerkilläsi. Sinulle hyvä ruoka ja maku merkitsevät paljon.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marko Melamies

Aluepäällikkö

marko.melamies@eezy.fi

puh. 050 563 2147

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451734
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio