(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö Ravintola Mestaritalli, Helsinki
MESTARITALLI

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä.

Sovit tehtäävään mainiosti jos sinulla on jo muutama vuosi kokemusta esimiestyöstä a´la carte ravintolassa. Olet tehopakkaus joka osaa pitää langat käsissä bongikoneen laulaessa ja misalaarin huvetessa. Tsemppaat tiimisi huikeisiin suorituksiin oman esimerkkisi kautta. Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut keittiötyöhön antaumuksella, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi.Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin! Tehtävään hyviä eväitä antavat jo eletyt ja koetut kokemusvuodet ammattikeittiössä. Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa.

Tervetuloa viettämään kanssamme ravintola-alan ystävänpäiväetkoja!

Ravintola-ala on kuumempi ja trendikkäämpi kuin koskaan – ja pullollaan mahdollisuuksia!

Järjestämme ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennon ystäväpäivätapahtuman 14.2.2019. Tule ystäviesi kanssa tunnistamaan ja tunnustamaan rakkautesi alalle! Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.barona.fi/rakkaudesta-lajiin

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Esimiestyö