(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Martina, Rovaniemi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Oletko intohimoinen ravintolatyöskentelyn moniosaaja, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä? Oletko kerennyt jo kartuttamaan kokkaustaitojasi monipuolisissa alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Martina Rovaniemelle
KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Vastuualueesi

Vastuullesi kuuluvat monipuolisesti kaikki a la carte -kokin tehtävät sekä keittiön vuoropäällikön esimies tehtävät. Tämä on loistava tilaisuus ravintola-alan osaajalle, jolla on jo kokemusta alalta ja joka haluaa ottaa uusia haasteita vastaan. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen!

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävän mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista. Olet a la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Tähän tehtävään edellytämme hygieniapassia sekä kokemusta alan esimiestehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Meiltä saat monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan etujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Tarjoamme kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat monipuolisia työtehtäviä, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 13.08. oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi