(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö ravintola Kahveliin
Turun Osuuskauppa, Kahveli

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 150 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 - haluaisitko olla yksi meistä?

Etsimme Kirstaan ja Kahveliin, Maaritin tiimiin Keittiön vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on 112,5 tuntia kolmessa viikossa.
Turun Osuuskauppa auttaa tarvittaessa asuntojärjestelyissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keittiön vuoropäällikkönä sinulla on vahva motivaatio esimiestyöhön sekä aito kiinnostus palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla tarjoten heille ruokaelämyksiä ravintolassa. Ymmärrät keittiötyöskentelyn eri prosesseja ja ohjaat toimintaa omalla esimerkilläsi. Vuoropäällikkönä sopeudut nopeasti vaihteleviin tilanteisiin ja monipuolisiin työtehtäviin sekä kannustat päivittäin tiimiä kohti tavoitteita ja parempia suorituksia.

Me työantajana tarjoamme Sinulle loistavat henkilöstöedut, perehdytyksen työtehtävääsi, monipuolisia työtehtäviä kaikissa toimipaikoissamme sekä erinomaiset lisätyömahdollisuudet koko toimialueellamme. Tämä työ antaa sinulle arvokasta työkokemusta esimiestyöstä palvelualalla, positiivisia asiakaskohtaamisia sekä iloisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisössä.

Kerro meille täyttämällä hakulomake 20.5.2018 mennessä, miksi juuri Sinä olisit hyvä keittiön vuoropäällikkö meille! Mainitsethan myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ihmisten johtamisesta tai työtehtävään soveltuva koulutuksesi.

Kysy lisää Maaritilta, (Maarit Rosenberg, ravintolapäällikkö), p. 010 764 5492 arkisin klo 9-15.