(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Ahkio Kitchen&Bar, SSP Finland Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Kiinnostaako sinua työskentely upouudessa ravintolassa keskellä kansainvälistä työympäristöä? Et säikähdä kiirettä, vaan omaat kyllä onnistuu - asenteen. Siinä tapauksessa meillä on tarjota Sinulle täysiaikaista työtä Ravintola Ahkio Kitchen&Barin tiimissä tulevana talvisesonkina.

Ravintolassa on tarjolla a la carte ruokia ja kahvila- ja baaripalveluita sekä matkamuistomyymälä. Ahkion menuissa huomioidaan Lapin vuodenajat, ruokalistalta löytyy klassikkoruokia, mutta myös kansainvälisiä ruokia paikallisella twistillä. Ravintolassa on 165 asiakaspaikkaa ja sisustuksen teemana Lappi ja 8 vuodenaikaa. Ravintola on osa kansainvälistä SSP Finland Oy:tä.

Keittiön vuoropäälliköltä toivomme tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi vastaat tilauksista, inventaarioista, hävikin hallinnasta ja lisäksi toimit tiimisi innostavana esimiehenä. Työt alkavat lokakuussa ja tarjoamme täysiaikaista työtä.


Edellytämme sinulta

Kokkikoulutusta ja alan työkokemusta
Esimiestutkinto tai kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksesi
Aitoa intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Suomen kielen taitoa, muu kielitaito on suuri etu
Nuhteetonta tausta, valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys
Töiden alkaessa hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn lentoaseman kansainvälisessä ympäristössä täysin uudessa ravintolassa
Mahdollisuus kasvaa esimiehenä ja luoda ura jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa
Kattavan perehdytyksen työhön
Innostuneen työyhteisön
Täydet 112,5 tuntia/3 viikossa ja Staffpoint oy:n henkilöstöedut

Voit tutustua ravintoloihin osoitteessa www.sspfinland.fi


Kiinnostuitko?

Haluatko osaksi toimialansa parhaimmistoon valittua yritystä, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda menestyvän uran lentoaseman ainutlaatuisessa ympäristössä?

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi