Keittiön vuoropäällikkö, Pancho Villa Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Kaupungin toinen Pancho Villa avattiin Ideaparkiin 14.11.2019. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa on valittu jo kahdesti Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019 ja 2020!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolaishenkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.

Etsimme Pancho Villaan Seinäjoelle keskustaan sekä Ideaparkiin KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vuoropäällikkönä toimit keittiöpäälliköiden oikeana kätenä. Työtehtäviisi kuuluu suorittavan työn lisäksi tavaran tilausta, lounaslistojen suunnittelua ja toiminnan kehittämistä, sekä tärkeimpänä henkilökunnan johtamista arjessa. Tehot, katteet, hävikin minimointi sekä yhteen hiileen puhaltaminen ovat sinulle tuttuja termejä ja teet aktiivisesti töitä niitä silmällä pitäen. Takuutunteja on tarjolla 90-120 h/3vko.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta keittiötyöskentelystä, rohkeutta tarttua asioihin sekä halua toimia työyhteisön parhaaksi omalla kannustavalla esimerkilläsi.

Hakijoilta odotamme:

- kokemusta keittiöllä työskentelystä
- oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- joustavuutta
- paineensietokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta

Tarjoamme:

- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- monipuolisen ja haasteita tarjoavan työnkuvan
- mukavan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda omalla ammattitaidollasi maukkaita makuelämyksiä Pancho Villan asiakkaille!

Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526604
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki