(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, O'Learys Bakers
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
O’Learys Bar & Restaurant on kohtaamispaikka. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen: laadukasta ruokaa, juomaa, urheilua ja viihdettä.
Inspiraationa brändille toimii amerikkalainen sporttibaarien kuningaskaupunki Boston.
O’Learys on tunnettu hyvästä ruuasta ja palvelusta, aidon amerikkalaisesta sisustuksesta sekä tietysti poikkeuksellisen monista TV ruuduista.
Kansainvälisessä O’Learys -ketjussa on yli 100 ravintolaa Euroopassa ja Aasiassa.Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia kotiyleisössä? Luonnistuuko sinulta à la carte -annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä? Nautitko keittiön pelikentän intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme joukkuevahvistus! Etsimme nyt O’Learys -ketjun keittiötiimiin Helsingin keskustaan Bakersiin

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ


Vastuualueesi

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat ennen kaikkea O’Learys Bakersin ruokatuotteen päivittäisestä laadusta sekä oman keittiötiimisi pelirakentamisesta työvuorossasi. Lisäksi huolehdit, että koko tiimisi toimii sekä Restelin sekä O’Learys brändin mukaisesti. Tarvittaessa tuuraat keittiöpäällikköä hänen työssään.


Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli olet aidolla palolla keittiötyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy vahvaa osaamista keittiön johtamisesta. Nautit keittiötyöskentelyyn kuuluvasta vilskeestä ja suhtaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyynen rauhallisesti. Sinulta löytyy rohkeutta ja pelisilmää antaa palautetta, kannustaa ja tukea tiimiäsi sekä puuttua myös epäkohtiin tilanteen niin vaatiessa. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla mukana edistämässä O’Learys-brändin mukaista laatua ja kulttuuria. Intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuukin aina asiakkaalle asti.

Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja ja sinulle on luonteenomaista johtaa tiimisi kohti huippusuorituksia. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa ja vauhdikasta joukkuettamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat sekä O’Learys -brändin että Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen (112,5h). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi energistä joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 22.5. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit lähettää meille videohakemuksen! Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa O’Learys -ketjun keittiöpäällikkö Anna Nygren numerosta 040 173 3999.