(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö Musiikkitalo, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Musiikkia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua - tervetuloa duurivoittoiseen työhön osaksi ainutlaatuisen tapahtumaravintolan tiimiä! Löytyykö sinulta jo useampi vuosi keittiöalan kokemusta ja tunnet niin lounas- kuin bankettitarjoilun? Oletko tiimipelaaja? Osaatko innostavalla esimerkilläsi toimia tiimin esimiehenä ja sinulla on selkeä näkemys hyvästä laadusta ja asiakaslähtöisestä palvelusta? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme keittiön vuoropäällikkö Musiikkitalolle.

Vastuualueesi

Vuoropäällikkönä vastaat yritys- ja yksityistilaisuuksien ruokatuotteesta. Hallitset myös väliaikatarjoiluiden valmistuksen ja takaat korkealaatuisella tekemiselläsi asiakkaiden elämykset sekä tyytyväisyyden. Vastuullasi on keittiön bankettitilaisuuksista huolehtiminen ketjun ja Musiikkitalon konseptit ja vaatimustason huomioiden. Työtehtäviisi kuuluvat normaalien päivittäisten keittiötöiden lisäksi mm. tavaratilaukset ja inventaariot, työvuorolistat, reseptiikan päivitys ja lounasruokien valmistaminen. Esimiehenäsi toimii keittiöpäällikkö.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut keittiötyöhön antaumuksella, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme kansainvälistä kokemusta sekä bankettitilaisuuksien tuntemusta. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin! Tehtävään hyviä eväitä antavat jo eletyt ja koetut kokemusvuodet ammattikeittiössä. Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa Musiikkitalon tapahtumien ja aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Opteam toimii rekrytoinnissa kumppanina. Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Restel Tapahtumaravintolat

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu - laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mieleenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.