Keittiön vuoropäällikkö Messukeskus Turku
Turun Messu- ja Kongressikeskus / Restel Ravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Syksyn tapahtumat ovat kohta täällä! Etsimme joukkoomme uutta vahvistusta palvelemaan ruokaelämyksistä nauttivia tapahtumakävijöitä. Haemme keittiön vuoropäällikköä Turun Messukeskukseen!

Vastuualueesi

Keittiön vuoropäällikkönä huolehdit keittiön toiminnasta yhdessä keittiöpäällikön kanssa vastaten osaltasi ruokatuotteen laadusta ja keittiötoimintojen sujuvuudesta. Messukeskus palvelee erilaisissa tapahtumissa ja tehtävänkuvaasi kuuluukin ruokanautintojen tuottaminen monipuolisille asiakasryhmille. Vuoropäällikkönä huolehdit luonnollisesti myös muista keittiön toiminnoista, kuten inventaarioista ja tavaratilauksista. Työsi pääpaino on ruuanvalmistuksessa, jota esimiehen muut tehtävät maustavat sopivasti.

Menestyksen avaimet

Etsimme joustavaa tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä, oppia ja edetä urallaan. Olet kiinnostunut hyvästä ruuasta ja olet ylpeä osaamisestasi. Hallitset kaikki ravintolatyöskentelyn osa-alueet rautaisella ammattitaidolla ja sinulta löytyykin jo jonkin verran kokemusta esimiestehtävissä toimimisesta. Energinen ja innostunut asenteesi näkyy myös muille ja ymmärrät, että menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde keskimääräisen vähimmäistuntimääräsi ollessa minimissään 63h/3vkoa.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 24.7. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280208
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504114334
  • Sijainti: Turku