Keittiön vuoropäällikkö, Lapland Hotels Sirkantähti
Lapland Hotels Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haaveiletko sesonkitöistä Lapissa? Tule mukaan, täällä met olemma: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Talvella heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi.

Etsimme nyt tulevalle talvikaudelle Sirkantähteen pätevää, uusia haasteita etsivää keittiön vuoropäällikköä! Sesonki sijoittuu marras-huhtikuulle. Työsuhteen toivottu kesto on 21.11.2021-30.4.2022.

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä.

Edellytämme hakijalta:

  • Alan koulutusta ja työkokemusta
  • Motivaatiota kehittyä alalla
  • Kykyä toimia paineen alla ja hallita suuria kokonaisuuksia
  • Rakkautta alaan ja kovaa asennetta tehdä töitä!

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla paikalle, ja kausityöntekijöille on tarjolla paljon kalustettuja ja edullisia asuntomahdollisuuksia.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä epäröi olla yhteydessä, mikäli kysyttävää paikasta herää.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Teemme valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot