(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Lapland Hotels Bear´s Lodge, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Arktisen luonnon keskellä oleva asiakkaamme Lapland Hotels Bear's Lodge etsii nyt talvisesongin ajaksi keittiön vuoropäällikköä. Hotellin upeassa ja rauhaisassa hirsiravintolassa kansainväliset talvivierailijat herkuttelevat tuhdeilla antimilla niin aamiaisella, lounaalla kuin juhlaillallisella.

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat muun keittiöhenkilökunnan kanssa ravintolan ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta. Sinulta löytyy reipas sekä positiivinen ote keittiötyöskentelyyn ja asiakaspalveluun.

Idyllinen Lapland Hotels Bear’s Lodge sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Tarjoamme töitä talvikaudeksi marraskuulta maaliskuun loppuun 112,5h/3 viikkoon, halutessasi kuukausipalkkaus ja tuntitasoitusjärjestelmä on mahdollinen.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi samantien, käsittelemme niitä päivittäin.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Aikaisempaa kokemusta kokin ja vuoropäällikön työstä
- Motivaatiota kehittyä työssäsi
- Halua luoda asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä
- Organisointitaitoja, jämäkkyyttä ja paineensietokykyä
- Suunnitelmallisuutta työssäsi ja hyvää reagointikykyä muuttuviin tilanteisiin
- Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta töiden alkaessa

Huomioithan että Lapland Hotels- ketjun työpaikat ovat savuttomia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan sesonkityön Suomen parhaissa maisemissa
- Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
- Mukavat työkaverit
- Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut
- Takuutunnit ja Staffpoint Oy:n henkilöstöedut
- Voit varata majoituksen kauttamme kaupungin keskustassa sijaitsevaan asuntoon
- Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme


Arvostamme

Joustavuutta ja joukkuepelaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi