Keittiön vuoropäällikkö, Kuusamon Talonpöytä
Go On Kuusamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas- ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Tulevasta talvikaudesta lähtien Kuusamon Talonpöytä löytyy myös upeasta talvikohteesta, pitkien laskettelurinteiden ja huikeiden harrastusmahdollisuuksien ääreltä Rukalta!

Etsimme Talonpöydälle uusiin kohteisiin jo kokemusta omaavia, ammattiylpeitä KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKÖITÄ toistaiseksi voimassa olevaan tai kevääseen 2022 kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtäviin kuuluu vuorojohtamisen lisäksi suorittava työ - asiakaspalvelu suurella sydämellä, keittiössä ruokien valmistus, tilauksien tekoa sekä muut ravintolan päivittäisen toiminnan tehtävät. Tässä työpaikassa osaamistasi ja ajatuksiasi arvostetaan - valitulta tekijältä toivotaan aktiivista otetta yrityksen kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden ja yrittäjien kanssa.  Tehtävässä edellytetään suomen tai englannin kielen hallintaa. Kokoaikainen työsuhde alkaa marraskuun alussa ja kestää talvikauden loppuun saakka. Myös pidempiaikainen työ on täysin mahdollinen oman tilanteesi mukaisesti. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työpaikan välittömässä läheisyydessä on asumismahdollisuus tarvittaessa jaetussa asunnossa edullisesti. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta.

Edellytämme:

- Kokemusta monipuolisesti keittiön työtehtävistä

- Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

- Joustavuutta työtehtävissä

- Itsenäistä ja vastuullista työotetta

- Ajokorttia

- Hygienia- ja anniskelupasseja

Tarjoamme:

- Kokoaikaisen, monipuolisen työn upeassa miljöössä

- Vastuullisen ja itsenäisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa

- Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten valmistaudu elämäsi talveen, varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi. Haastattelun ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastattelulla, johon kutsutaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1489816
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Rovaniemi, Salla, Kuusamo, Oulu, Taivalkoski, Ylivieska