Keittiön vuoropäällikkö, Kuusamon Talonpöytä
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Talonpöydän toiminnan kasvaessa haemme lähiruokaa rakastavaa Carte-puolen vuoropäällikköä, joka on valmis myös aika ajoin salille asiakkaita palvelemaan. Vuoropäällikön työpiste on pääsääntöisesti Talonpöydän Kirkkotien ravintola.

Työtehtäviin kuuluu suorittava keittiötyö - lounas- ja annosruokien valmistus, vuoron johtaminen, tilauksien tekeminen sekä tarvittaessa salin puolella asiakkaiden palveleminen. Ravintolassa asiakkaille tarjolla on lounaspöytä, annosruokia sekä kahviotuotteet. Tässä työpaikassa osaamistasi ja ajatuksiasi arvostetaan - valitulta tekijältä toivotaan aktiivista otetta yrityksen kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden ja yrittäjien kanssa. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hallintaa. Kokoaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Autamme asunnon etsinnässä tarvittaessa. 

Edellytämme:

- Kokemusta monipuolisesti keittiön työtehtävistä

- Aitoa kiinnostusta alaa ja lähiruokaa kohtaan

- Joustavuutta työtehtävissä

- Itsenäistä ja vastuullista työotetta

- Hygienia- ja anniskelupasseja

Tarjoamme:

- Kokoaikaisen ja vastuullisen työn laadukkaiden raaka-aineiden ja osaavien kollegoiden parissa

- Työpaikan, jossa osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456837
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Lappi, Rovaniemi, Salla, Kuusamo, Oulu, Taivalkoski, Ylivieska