(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Hotel Utsjoki
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Hotel Utsjoki on pitkän historian omaava suosittu ja tunnettu hotelli Utsjoella. Hotelli on herännyt uuteen eloon vuonna 2019 peruskorjauksen jälkeen uuden omistajan toimesta. Kehittyvä yritys tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä majoituspalveluiden ja ravintolatoiminnan muodossa - hotellia ympäröivää satumaisen kaunista luontoa unohtamatta. Lue lisää: https://www.hotelutsjoki.fi/

Etsimme nyt Hotel Utsjoelle ammattitaitoista keittiön vuoropäällikköä. Vuoropäällikön tehtäviin kuuluu keittiön tilausten teko, työn johtaminen omassa vuorossa, työvuorolistojen suunnittelu sekä suorittava työ. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös hotellin muille osa-alueille, jos haluaa monipuoliset tehtävät sisältäen myös esimerkiksi salin tai vastaanoton töitä. Työt alkavat helmikuun loppupuolella ja kestävät kesäkauden loppuun saakka - myös vakituinen työpaikka on mahdollinen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

- Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät legendaarisessa hotellissa

- Utsjoen ympäröivän luonnon loputtomat mahdollisuudet vapaa-ajalle

- Perehdytyksen työtehtäviin

- Mahdollisen vakituiseen työsuhteeseen

Edellytämme:

- Vahvaa kokemusta keittiöstä lounas- ja ala carte ruoan valmistuksesta

- Joustavuutta

- Halua kehittää ja kehittyä

- Suomen kielen taitoa

- Aiempi kokemus vuoropäällikön tehtävistä on etusi, mutta ei edellytys

Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Anna Rinnekallio, Puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi, koulutuksestasi ja miten pitkää työsuhdetta olet hakemassa. Kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun. Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.