(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Bistro Fiore
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018
Vahvistamme Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportin Bistro Fioren keittiötiimiä ja etsimme joukkomme innostunutta

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Hyvän ruoan valmistus on intohimosi ja haluat luoda erinomaisia asiakaskokemuksia yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä tai osoitat muuten erinomaista potentiaalia kehittyä näissä tehtävissä. Työtehtävä vaatii myös organisointi- ja paineensietokykyä. Olet kannustava ja motivoiva esimies, jolta löytyy asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.
Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be Bold ja Be a Pro ovat sinulle luontaisia tapoja toimia työssäsi. Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi. Keittiön vuoropäällikkönä vastaat osaltasi esimiehenä ruokatuotteen laadusta ja keittiötoimintojen sujuvuudesta. Haluat ylläpitää ja kehittää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Lisäksi kykenet tarvittaessa hyppäämään keittiöpäällikön saappaisiin hänen poissa ollessaan. Työsi pääpaino on ruuanvalmistuksessa, jota esimiehen tehtävät maustavat sopivasti.


Edellytämme sinulta

Keittiöpuolen työkokemusta
Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
Organisointi- ja paineensietokykyä
Intohimoa ruoanlaittoon


Tarjoamme sinulle

Vakaan ja luotettavan työnantajan monipuoliset edut
Mahdollisuuden kehittää sekä kehittyä


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 14.7.2018 alkaen ja kokoaikainen 112,5 h/3 vkoa.


Lisätietoja

Nea Nieminen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
043 826 8327|| nea.nieminen@staffpoint.fi|| www.staffpoint.fi