(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ - Holiday Club Caribia
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKÖKSI TURUN HOLIDAY CLUB CARIBIALLE!

Holiday Club Caribia etsii keittiön vuoropäällikköä kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

 

Holiday Club Caribian monipuolinen ravintolatarjo

Holiday Club Caribian monipuoliset ravintolat huomioivat koko perheen mieltymykset – niissä voi pistäytyä nopealle aterialle, kun kyseessä on vaikkapa lounas tai kun halutaan nauttia rauhallinen ja tunnelmallinen päivällisen.

Holiday Club Caribiasta löytyy myös loistavat illanviettomahdollisuudet O'Learys-sporttibaarissa sekä Boston Barissa. Kylpylän vastaanoton läheisyydestä löytyy upea Classic Pizza Restaurant Turku, josta löytyy myös erillinen samppanjalounge. Alakerrassa sijaitsee Hesburger Turku, joka palvelee myös allasbaarina kylpylän puolella. Allasosastolta löytyy myös suuri merirosvolaiva Captain Hook, joka toimii allasbaarina. 

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/caribia/ravintolat/

Etsimämme vuoropäällikkö on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, positiivisella asenteella, paineensietokyvyllä ja joustavuudella varustettu ammattilainen.

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

 

LISÄTIETOA JA HAKEMUKSET

Pasi Mikkonen

Keittiöpäällikkö

pasi.mikkonen@holidayclub.fi

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.