Tarjoamme maailmanluokan palvelua asiakkaillemme. Haemme sinua
Keittiön vuoropäällikkö
Koe luomisen suurta iloa joka päivä yhdessä ammattilaistiimisi kanssa legendaarisessa Dipolissa, Espoon Otaniemessä, osoitteessa Otakaari 24.
Palvelemme asiakkaitamme useissa eri ravintolatoiminnoissa kuten kahvilassa, opiskelijaravintolassa ja näiden lisäksi vastaamme korkeatasoisten kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä Dipolin tiloissa.
Vastaat vuorossasi keittiön toimintojen sujuvuudesta ja päivittäisen työn organisoinnista. Ruokatuotteen laadukkuuden ja toiminnan tuloksellisuuden varmistaminen ovat tärkeitä tehtäviäsi. Vuoropäällikkönä valmistat ja esillelaitat yhdessä ammattitaitoisen keittiötiimin kanssa herkulliset ja monipuoliset tarjoilut. Sijaistat tarvittaessa keittiömestaria ja keittiön tavarantilaukset ja varastonhallinta ovat osa tehtäviäsi.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä. Monipuolisen tapahtumatalon tiimissä työajat elävät asiakkaiden ja tilaisuuksien mukaan.
Miksi Dipoli?
Aalto yliopisto ja Dipolin asiakkaat ovat mitä mainioin asiakaskunta, laatua ja palvelua arvostavia ja omassa tekemisessään ja opiskelussaan alan huipulla. Me haluamme tuottaa heille maailmanluokan palveluita joka päivä. Tiimimme on energinen ja toimintamme on mukavan muuttuvaista. Tule kivaan porukkaamme, tiimimme odottaa sinua! Maineikkaassa, modernin perinteikkäässä Dipolissa pääset tekemään töitä unohtumattomien asiakaskokemusten ja makuelämysten parissa!
Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisesta keittiötyöstä. Osaat organisoida keittiön päivittäisen toiminnan. Sinulle asiakkaan onnistunut palvelukokemus maukkaine tuotteineen viihtyisässä ympäristössä on kunnia-asia. Olet innostava, yhteiseen hiileen puhaltava tiimikaveri, joka on valmis joustamaan ja osallistumaan kaikkeen tekemiseen. Valttikortteja tässä työtehtävässä menestymiselle ovat hyvät asiakaspalvelutaidot, erinomainen ruoanvalmistustaito, siisteys ja reipas ote.
Sinulla on kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmien käyttämisestä ja perus IT-taidot (Word, Excel, sähköposti). Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin mutta olet joustava työaikojen suhteen, ajoittain hyvinkin hektisen kokous- ja juhlakauden mukaan. Katsomme eduksi vahvat näytöt edustus- ja juhlatarjoiluista.
Kielitaitona sujuva suomenkieli ja englannin osaaminen katsotaan eduksi.
Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.6.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Sanna Isopahkala, puh. +358 40 1676132.
Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.
Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.