(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö - Bella Roma, Daddy's Diner & Beef King Ideapark
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haussa keittiön vuoropäällikkö Ideaparkin Food Parkiin!

Ideaparkin Food Park etsii keittiöönsä vuoropäällikköä vastaamaan kolmesta eri ravintolastaan.

Food Parkin ravintoloita ovat Bella Roma, Daddy's Diner ja Beef King, jotka muodostavat yhdessä ravintolakokonaisuuden, Food Park Ideaparkin.

Etsimme keittiön vuoropäällikköä vastaamaan keittiön toiminnasta, huolehtimaan asiakkaiden tarpeista ja palvelemaan heitä suurella sydämellä.

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat vuoron aikana palvelun laadusta ja toiminnan sujuvuudesta. Sinulla on organisaatiokykyä ja halua kehittää itseäsi ja työympäristöä.

Sinulla on erinomainen asenne ja kokemusta ja/tai tarvittavaa koulutusta alalta. 

Tarjoamme sinulle positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön sekä Restamaxin erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden edetä urallasi isossa ja kasvavassa yhtiössä.

Hakemukset:

Toimita avoin hakemus ja CV:si sähköpostitse:

Juha Lehtinen
Restamax Oyj
juha.lehtinen@ravintola.fi

Lisätietoja:

Titta Saarinen
050 500 4190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi
Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi