(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoropäällikkö, Apukka Resort, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Ravintola Aitta - kestikievarin jalanjäljillä Olkkajärven syleilyssä

Jotain vanhaa, jotain uutta. Ravintola Aitan tunnelmallisessa salissa historia ja nykypäivä kohtaavat kun satavuotiaiden hirsiseinien kuiskiessa kertomuksiaan tämän päivän matkaajille.

Apukka on täynnä vanhoja tarinoita ja perinteitä, sillä alue on aina tarjonnut elannon ja ravintoa niin asukkailleen kuin pohjoisten kairojen kulkijoillekin. Jo 1800-luvulla Apukan kestikievarin notkuvien pitopöytien valloittava tuoksu ja sen hirsiseiniä pitkin raikuva nauru toivottivat kulkijan tervetulleeksi Apukan takkatulen lämpöön.

Me Apukassa haluamme ylläpitää vanhoja perinteitä, siksi ravintola Aitta tarjoaa aitoa suomalaista ruokaa modernilla otteella. Ravintolamme sydän on valtava leivinuuni, jonka lämmössä valmistetaan herkullisia lihapatoja. Aitoja makuja siivittää ravintolamme korkeista ikkunoista avautuva upeat näkymä Olkkajärven rantaan. Ravintolasalissamme on tilaa jopa 200 hengelle.

Astu pirttiin, Ystävä Hyvä, pöytä on katettu!

Keittiön vuoropäälliköltä toivomme tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta kokemusta tilausten teosta, inventaarioista, menu suunnittelusta ja katelaskennasta. Työt alkavat lokakuussa ja tarjoamme täysiaikaista työtä.


Edellytämme sinulta

Kokkikoulutusta ja alan työkokemusta
Esimiestutkinto tai kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksesi
Aitoa intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä
Mahdollisuus kasvaa esimiehenä ja luoda ura jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa
Kattavan perehdytyksen työhön
Innostuneen työyhteisön
Täydet 112,5 tuntia/3 viikossa ja Staffpoint oy:n henkilöstöedut


Arvostamme

Paloa työhön jota teet ja intoa kehittää jotain uutta


Kiinnostuitko?

Tutustu Apukkaan osoitteessa www.apukkaresort.fi - täytä sitten hakemus sekä liitä CV nettisivuillamme. Laitathan myös suosittelijat yhteystietoineen hakemukseesi. Me olemme kiinnostuneita siitä, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi