(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari
Radisson Blu Seaside Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talentia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

OLETKO ETSIMÄMME KEITTIÖN VUOROMESTARI BISTRO GIMIKSEEN?

RADISSON BLU SEASIDE HOTEL ON KUNNIANOSOITUS HELSINKILÄISELLE ELÄMÄNMENOLLE, STADILAISUUDELLE JA SEN KIINNOSTAVILLE ILMIÖILLE.

Radisson Blu Seaside Hotel, Bistro Gimis, etsii nyt joukkoonsa loistavan palvelun keittiöammattilaista, jolla on intohimoa toimia keittiön vuoron johdossa ja mahdollisesti jo esimieskokemusta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja johdat tiimiäsi esimerkilläsi toimien innostavana suunnannäyttäjänä.
Luonteeltasi olet positiivinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi Stadin mielenkiintoisimmassa hotellissa ja alueen kiinnostavimmassa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).