(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari talveksi Rovaniemelle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista keittiön vuoromestaria keittiömestarin oikeaksi kädeksi.

Vuoromestarina vastaat keittiömestarin kanssa keittiön toimivuudesta. Työssäsi olet tarkka ja sinulla on visuaalista silmää. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja teet työsi positiivisella asenteella. Edellytämme sinulta kokin koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta keittiön johtamisesta, varaston ja tilausten hallinnasta sekä kokemusta a la carte kokin ja vuoromestarin työstä. Sinulla on alalta vähintään kahden vuoden työkokemus ja valmiutta ottaa vastuuta keittiön toiminnasta. Työssäsi et pelkää haasteita ja sinulla on kyky työskennellä laadukkaasti myös paineen alla. Tarvitset työssä myös hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Paikallinen ruoka ja hyvät raaka-aineet ovat sinulle kunnia asia. Tule töihin hyvään porukkaan!

Työsuhde on määräaikainen talvisesongiksi. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian, ja se on voimassa 30.4.2019 saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ on täysipäiväistä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen järjestelmän kautta (emme ota vastaan sähköpostihakemuksia). Kerro myös, miksi sinut tulisi valita kyseiseen tehtävään.

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi

Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!