(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Pitäjänmäen osuusruokalaan.
Pitäjänmäen Osuusruokala

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Pitäjänmäen Osuusruokalan perustamiskokous pidettiin 25.10.1939. Ruokalan toiminnan käynnisti osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja ja perustajajäsen Kaarlo Huhmar-Salo. Sodan runtelemassa Suomessa kaikki oli kortilla. Elintarvikkeista oli huutava pula, mikä vaikutti suuresti ihmisten hyvinvointiin ja työntekoon. Pitäjänmäen Osuusruokalan toiminta oli tuohon aikaan ainutlaatuista Helsingissä. Strömbergin tehtaan johto ymmärsi varhain, että tie hyvään työhön käy ruokalan kautta. Johto antoi työntekijöille tarvittavat tilat ja auttoi heitä ruokalatoiminnan käynnistämisessä. Näin haluttiin varmistaa, että työntekijät jaksaisivat ja viihtyisivät työssään.

Pitäjänmäen Osuusruokala on perustamisestaan lähtien toiminut osuuskuntana. Tämä yritysmuoto on mahdollistanut keittiön toiminnan niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, vuosikymmenestä toiseen. Nykyään Pitäjänmäen Osuusruokalan omistavat ABB:n palveluksessa olevat noin 2000 Osuuskunnan jäsentä. Ruokala tunnetaan nimellä POR.

Ammattitaitoinen vuoromestari nyt sinulle olisi tarvetta Pitäjänmäen ABB:n lounasravintolassa. Hallitset lounasruokien valmistuksen, työnkierto ei ole sinulle vieraskäsite vaan pystyt ja nautit myös asiakkaiden kanssa työskentelystä. Edustusruokien teko ei myöskään ole sinulle vierasta vaan mieluisaa vaihtelua ja olisi hyvä jos sinulla on a´la carte-kokemusta. Työaika sijoittuu arkisin klo 5.00-18.00 välille. Osuusruokalalla on toimipiste myös Vuosaaressa ja toivemme että sinulla on mahdollisuus työskennellä molemmisa toimipisteissä tarpeen vaatiessa.

-Mahdollisuus työsuhde asuntoon.