(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari O´learys Bakers, Helsinki
O'Learys Bakers

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia kotiyleisössä? Luonnistuuko sinulta á la carte - annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä? Nautitko keittiön pelikentän intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä?
Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme joukkuevahvistus! Etsimme nyt O'Learys - ketjun keittiötiimiin Helsinkiin vuoromestaria.

Vastuualueesi

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat ennen kaikkea O'Learys Bakersiin ruokatuotteen päivittäisestä laadusta sekä oman keittiötiimisi pelirakentamisesta työvuorossasi. Lisäksi huolehdit, että koko tiimisi toimii sekä Restelin sekä O'Learys brändin mukaisesti. Tarvittaessa tuuraat keittiöpäällikköä hänen työssään.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti mikäli olet aidolla palolla keittiötyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista keittiön johtamisesta. Nautit keittiötyöskentelyyn kuuluvasta vilskeestä ja suhtaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyynen rauhallisesti. Sinulta löytyy rohkeutta ja pelisilmää antaa palautetta, kannustaa ja tukea tiimiäsi sekä puuttua myös epäkohtiin tilanteen niin vaatiessa. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla mukana edistämässä O'Learys-brändin mukaista laatua ja kulttuuria. Intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuukin aina asiakkaalle asti.

Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja ja sinulle on luonteenomaista johtaa tiimisi kohti huippusuorituksia. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa ja vauhdikasta joukkuettamme.

O'Learys tarjoaa sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat sekä O'Learys - brändin että Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen (112,5h). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu-laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.