Keittiön Vuoromestari, Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Etsimme vuoromestaria Lapland Hotels Riekonlinnan keittiöön, tulevaan talvisesonkiin 2019-2020 vastaamaan buffet ruokatuotteen valmistuksesta.

Aloitus marraskuussa ja jatkuen kevätsesongin loppuun (noin 30.3.2020 asti)

Työsi tulee olemaan pääsääntöisesti buffapainotteinen.


Edellytämme sinulta

Vahvaa alan osaamista ja kokemusta.
Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
Aitoa intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä.
Soveltuvaa koulutusta.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Asiakaspalvelu, laadukkaan ruokatuotteen valmistaminen kustannustehokkaasti sekä myyminen ovat luontaisia kykyjäsi. Osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuus kasvaa esimiehenä ja luoda ura jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa.
Mielenkiintoisen ruokatuotteen jonka tekemisessä kartutat omaa tietämystäsi sekä osamista. Tuot mukanasi omaa ammattitaitoa kehittääksesi tuotetta osana Lapland Hotelsin kuuluisaa lappilaista makumaailmaa.
Mahdollisuuden työnkiertoon myös muissa Lapland Hotelsin kohteissa.
Hyvän ja motivoituneen työyhteisön.


Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi liittäen se tähän hakuilmoitukseen.

Voit jättää hakemuksen myös suoraan sähköpostiini irja.sand@staffpoint.fi

Liitä mukaan myös CV:si ja palkkapyyntösi.


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282481
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä