Keittiön Vuoromestari, Lapland Hotel Luostotunturi, Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Etsimme vuoromestaria Lapland Hotel Luostotunturin keittiöön, tulevaan talvisesonkiin 2018-2019 vastaamaan buffet ruokatuotteen valmistuksesta.

Aloitus sopimuksen mukaan marraskuussa ja jatkuen kevätsesongin loppuun (noin 30.4.2019 asti)

Hotellissa on kuumimpana joulusesonkina toiminnassa 3 buffaa ja keväällä alkavat teemoitetut päivälliset.
Voit olla joko nouseva kyky tai pitkän linjan konkari. Voit aloittaa vuoromestarina ja edetä urallasi kykyjesi mukaan.


Edellytämme sinulta

Vahvaa alan osaamista ja kokemusta.
Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
Aitoa intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä.
Soveltuvaa koulutusta.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Asiakaspalvelu, laadukkaan ruokatuotteen valmistaminen kustannustehokkaasti sekä myyminen ovat luontaisia kykyjäsi. Osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuus kasvaa esimiehenä ja luoda ura jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa.
Mielenkiintoisen ruokatuotteen jonka tekemisessä kartutat omaa tietämystäsi sekä osamista. Tuot mukanasi omaa ammattitaitoa kehittääksesi tuotetta osana Lapland Hotelsin kuuluisaa lappilaista makumaailmaa.
Mahdollisuuden työnkiertoon myös muissa Lapland Hotelsin kohteissa.
Hyvän ja motivoituneen työyhteisön.


Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi liittäen se tähän hakuilmoitukseen.

Liitä mukaan myös CV:si ja palkkapyyntösi.


Lisätietoja

Riina Alviola
Rekrytointikonsultti, matkailu- ja sesonkitoimialat
Recruitment Consultant, Travel and Leisure industry
StaffPoint Oy || Rovakatu 26 A15B || 96200 Rovaniemi
020 7206 530
045 78816367
riina.alviola@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1163109
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä