(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Kaarna baari & keittiö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Oletko osaava VUOROMESTARI ja haet kivaa työpaikkaa? Haemme uusia työkavereita Kaarna baari & keittiöön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Loistavalla paikalla Forumin kauppakeskuksessa sijaitseva Kaarna baari & keittiö on rento suomalainen ravintola pohjoismaalaisella mausteella. Toivomme löytävämme tiimiin positiivisella asenteella varustetun tekijän, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta esimiehen työstä. Kaarnan tiimissä vuorosi ovat täynnä vauhtia, mutta toisaalta asiakkailta satelee myös kehuja keittiölle. Kokin koulutuksen tai esimiehen koulutuksen ja erinomaisen asenteen lisäksi edellytämme, että osaat sujuvasti suomea tai englantia.

Työtä on tarjolla loppukesäksi: työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun asti, mutta toivomme, että pystyt tekemään yksittäisiä vuoroja jo toukokuun puolella tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtunteja on luvassa keskimäärin 90 h/3 viikkoa ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Sopimus tehdään Opteamin kanssa.

Kaarnan porukka odottaa töihin ehkä juuri sinua, hae paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Ravintola-alan kokemus