(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme asiakkaallemme Pizzeria Dennikseen

KEITTIÖN VUOROMESTARIA

vakituiseen työsuhteeseen. Hakemamme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä ravintola-alan ammattilainen, joka johtaa innostavasti omalla esimerkillään vuoronsa hyvään suoritukseen, talon arvojen mukaisesti. Luonteeltasi olet reilu sekä rempseä vastuunkantaja. Työtehtäviisi kuuluvat myös tilaukset ja inventaariot.

 

Edellytämme sinulta:

- Vahvaa kokemusta keittiössä työskentelystä

- Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä

- Intoa kehittämiseen ja kehittymiseen

- Hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa

- vahvaa Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

 
Tarjoamme sinulle:

- Mukavan työympäristön

- Toimivan tiimin, vastuita osaamisesi mukaisesti

- Oikeudenmukaista ja hyvää johtamista

Työt alkavat helmikuun alussa, sopimuksen mukaan.

Kuulostaako hyvältä?

Jos tunnistat tämän omaksesi, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti piritta.koskinen@lisapalvelu.net tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa sekä myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. 

Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala.

Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.