(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme lämminhenkiseen kortteliravintolaan Helsinkiin

KEITTIÖN VUOROMESTARIA

Ravintolan fiilis syntyy kahdesta päätekijästä, jotka ovat reilu ruoka ja rento palvelu. Herkuttelemaan mahtuu isommatkin seurueet sekä lounas- että illallisaikaan.

Hakemamme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä ravintola-alan ammattilainen. Luonteeltasi olet reilu, siisti ja rempseä ja osaat valmistaa maukasta ruokaa. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on johtaa innostavasti vuoroa. Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimme kokkia, joka tekee tietenkin hirmuisen hyvää ruokaa ja omaa sen lisäksi kokemusta vuoroesimiehen tehtävissä toimimisesta. Sinulla pitäisi siis olla hallussa keittiön perustehtävät tilauksien tekemisestä varastonhallintaan.

Tämän lisäksi kiireisellä sesongilla tarpeeseen tulevat paineensieto- ja organisointikyvyt ja tietysti kyky luoda hyvää fiilistä ja tsempata tiimiä eteenpäin. Meno on välillä melko hektistä, joten näissä hommissa auttaa rautaiset hermot ja kova motivaatio. 

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera nettisivuillemme tai sähköpostilla piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Kerrothan myös, milloin voisit aloittaa.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.