(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Helsinkiin Ruoholahteen (1088)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan business parkkiin

KEITTIÖN VUOROMESTARIA

Ravintolassa käy päivittäin noin 700 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista, kokouskahvituksista ja kahvilapalveluista. Käytössämme on uusitut ja toimivat ravintola- ja keittiötilat. Ravintolassa työskentelee 22 hengen Sodexo-tiimi.

Keittiön vuoromestarina vastaat mm.
- lounasravintolan operatiivisesta toiminnasta yhdessä keittiömestarin kanssa
- ruokalistasuunnittelusta yhdessä keittiömestarin kanssa
- dieettiruokien valmistuksesta
- keittiöhenkilökunnan toiminnan organisoinnista ja taloudellisesta kannattavuudesta yhteistyössä muiden esimiesten kanssa
- omavalvonnasta 
- ruuan laadusta

Osallistut myös päivittäiseen työskentelyyn yhdessä muun keittiötiimin kanssa.

Odotamme

​Odotamme sinulta
- kokin koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kokin tehtävistä
- erityisruokavalio-osaamista
- hyvää paineensietokykyä ja valmiuksia toimia suurten asiakasmäärien kanssa
- kykyä toiminnan kehittämiseen esimiestiimin kanssa
- kykyä asiakaslähtöiseen ajatteluun
- hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä sekä ohjelmia

Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, itsenäinen työote ja olet organisointikykyinen ammattilainen. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Luemme eduksesi ravintola-alan esimieskoulutuksen, esim. restonomi tai keittiömestari.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-18.00 välille, mutta olet tarvittaessa valmis joustamaan työajoissa. Tilaisuuksia voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkaa heinä-elokuussa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Petri Haverinen arkisin klo 9.00 - 15.00 välillä p. 0400-512 206, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.