(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Hämeenkylän Kartanon kokoushotelliin (1495)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tule Hämeenkylän kartanon ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme rakentamaan upeita ruokailukokemuksia asiakkaillemme keittiömestarimme Sari Vehkajärven kanssa.

Etsimme joukkoomme Sarin oikeaksi kädeksi

VUOROMESTARIA

Hämeenkylän kartanolla on 63 uutta ja tasokasta hotellihuonetta.  Ravintolatiloja ovat 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin. Muita tiloja ovat 15 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Tutustu Hämeenkylän kartanoon tästä linkistä: https://www.hameenkylankartano.fi/

Hämeenkylän kartanossa haluamme tarjota asiakkaillemme yhdessä parasta joka päivä. Palvelemme asiakkaitamme lähes vuoden jokaisena päivänä.

Tehtäviisi osaavassa tiimissämme kuuluu tasokkaiden lounasbuffet-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista. Vastaat vuoroissasi keittiöntoiminnasta ja toimit keittiömestarin sijaisena. Teet tiivistä yhteistyötä myös muiden hotellin osastojen kanssa.

Odotamme

Edellytämme sinulta kokin koulutusta ja useiden vuosien kokemusta tasokkaasta sekä monipuolisesta ruoan valmistuksesta. Olet toiminut aikaisemminkin keittiömestarin sijaisena ja sinulla on kyky johtaa.  Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiätaitoja.  Käyttössämme on tuotannonohjausjärjestelmä.

Toivomme, että olet työskennellyt sekä ravintola- ja  hotellimaailmassa. Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun ja halutessasi pääset eteenpäin urallasi. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Pääset työskentelemään luomoavaan Hämeenkylän kartanoon.

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat vaihtelevat pääasiallisesti ma - la klo 6.00 - 22.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  Oman auton käyttö katsotaan eduksi kartanon sijainnin vuoksi.

 

Laita siis hakemusta pian tulemaan koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Sari Vehkajärvi 050 428 8304, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.