Keittiön vuoromestari, Break Sokos Hotel Levi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Haemme asiakkaallemme Break Sokos Hotel Leville KEITTIÖN VUOROMESTARIA.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin talvikauden 2022 loppuun saakka. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Oletko sinä Break- henkinen energiapakkaus, joka nauttii asiakkaiden onnellistamisesta? Tule kanssamme tuottamaan asiakkaille elämyksiä Break Sokos Hotel Levin yhteydessä toimivassa aamiais- ja tilausravintola Kiisassa. Olemme osa Osuuskauppa Arinaa ja teemme ilolla työtä pohjoisen hyväksi!

Vuoromestarina vastaat ravintolan keittiön laadun sekä konseptin ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä muun esimiestiimin kanssa.

Jotta pärjäisit tässä hommassa, tulisi sinulla olla alan koulutus. Aikaisempi kokemus sekä näytöt ansioituneesta esimiestyöstä katsotaan eduksesi hakuprosessissa. Sinulta tulee löytyä myös osaamista ostotoimintaan, hävikin ja katteen hallintaan. Tärkeää on myös sitoutuminen konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki.

Koska Sokoksella on täällä niin hyvä työporukka, toivotaan myös uudelta työkaverilta tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että omalla positiivisella asenteellasi ylläpidät hyvää tiimihenkeä ja johdat tiimiäsi huippusuorituksiin. Ilahdutathan omalla läsnäolollasi niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Jos päädyt Sokokselle töihin, saat mahdollisuuden näyttää sekä kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle tekemisen meiningin ja iloisen fiiliksen vauhdikkaassa työympäristössä. Perehdytämme ammattitaitoisesti sekä käytännönläheisesti tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja reippaat työkaverit!

Saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Osuuskauppa Arinalla on keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella. Hotellin työntekijöillä on käytössä kuntosali- ja lasketteluliput. Tarjolla on myös edullista majoitusta asunnoissamme.


Edellytämme sinulta

Iloista, reipasta ja positiivista asennetta työhön
Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.
Joustavuutta ja yhteistyökykyä
Englanninkielen taitoa
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Määräaikaisen työsuhteen kansainvälisessä hiihtokeskuksessa ja mahdollisuuden toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää itseäsi
Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit


Kiinnostuitko?

Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hae pian, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Sepänkatu 20
Technopolis
90100 Oulu
+358 44 7866 005
irja.sand@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527349
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Levi