(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuoromestari Bistro Sinneen Porvooseen!
Nordic ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

“Let food be thy medicine”

Bistro Sinne – se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa etsii joukkoonsa vuoromestaria!
Bistro Sinne avasi ovensa vuonna 2012 ja siitä asti ravintola on saavuttanut suosiota niin paikallisten kuin kauempaakin saapuvien matkailijoiden keskuudessa. Hippokrateen lausahdus ”Olkoon ruoka lääkkeesi” näkyy olennaisena osana ravintolan ruokafilosofiaa. Lähiruoan ja pientuottajien esiin nostaminen on olennainen osa Sinneä, unohtamatta ravintolan laadukkaita juomatuotteita, sekä ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

Bistro Sinne hakeekin nyt ammattitaitoista vuoromestaria liittymään joukkoonsa. Olet kerryttänyt jo muutaman vuoden kokemusta laadukkaista ravintoloista ja haluat kehittyä urallasi eteenpäin. Pääset vaikuttamaan omalta osaltasi ruokatuotteen kehittämiseen, laadun ylläpitoon ja vastaat vuorossa ollessasi erityisesti lämpimän keittiön toiminnasta. Työskentelet pääsääntöisesti paiston puolella, mutta tarvittaessa muutkin piisit ovat sinulle haltuun otettavissa.

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä Suomen parhaimmistoon kuuluvassa ravintolassa Porvoon keskustassa. Tarjolla myös kilpailukykyinen palkkaus sekä toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Tukenasi tehtävässä onnistumiseen on ravintolan loistava tiimi ja omistautuneet ravintoloitsijat. Mikäli pesti kuulostaa mielenkiintoiselle, laita ihmeessä hakemusta tulemaan pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, lisätietoja tehtävästä antaa Barona HR-konsultti Teppo Säkkinen. P.S Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.