(Poistunut julkaisusta)

Keittiön kapellimestari Helsingin Musiikkitalo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Oletko suvereeni keittiön kapellimestari, jolla on kyky tiiminsä kanssa luoda asiakkaan toiveiden mukainen makujen sinfonia? Nautitko hektisyydestä ja vaihtelevista tilanteista? Haluatko ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen, oli sitten kyse intiimistä yksityistilaisuudesta tai suurten joukkojen tapahtumasta? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme


Keittiön kapellimestari Helsingin Musiikkitalolle


Sinun profiilisi:

Etsimämme keittiöpäällikkö on langat käsissään pitävä ihmisjohtaja, jolla on luontainen auktoriteetti. Odotamme Sinulla olevan tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä vankkaa kokemusta ravintolan esimiestyöstä ja ruokatuotannon ohjaamisesta. Tunnet varastohallinnan ja ketjuohjauksen. Olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja laadukkaasta ruokatuotteesta. Hallitset sekä henkilöstö- että tilausravintolatoiminnot. Työssäsi menestymisen varmistavat energisyys, hyvät vuorovaikutus- ja motivointitaidot taidot sekä tuloshakuisuus.


Vastuualueesi:

Otat vastuullesi Musiikkitalon keittiön kokonaistoiminnan ravintolatoimenpäällikön alaisuudessa, ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen.


Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jonka palkkaus on kilpailukykyinen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä, mukavan ja tasokkaan työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.


Hakemus ja lisätiedot:

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.3.2017. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolatoimenpäällikkö Kim Palhus 0400 - 595 566 (arkisin klo 10-16).


Restel uudistuu - investoimme seuraavan kolmen vuoden aikana 100 miljoonaa euroa toimipisteuudistuksiin ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä.

Työllistämme yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Restelillä on Suomessa 43 kotimaista Cumulus City& Resort -hotellia niin kaupunkien sykkeessä kuin luonnon helmassakin. Hotellivalikoimaamme kuuluvat myös kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Restelin monipuoliseen ravintolavalikoimaan kuuluu lukuisia ilta- ja ruokaravintoloita sekä pubeja. Ravintoloitamme ovat mm. Burger King®, Rax Buffet, Martina, Hemingway’s ja Wanha Mestari-ketjut, Kaarle XII sekä O'Learys. Palvelupalettiimme kuuluvat myös suurten areenoiden tapahtumaravintolat sekä teiden parasta ruokaa tarjoavat HelmiSimpukat.