(Poistunut julkaisusta)

Keittiön avustavat tehtävät/Keikkalaiset
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Haemme reippaita keittiöapulaisia eri pituisiin keikkatöihin monipuolisiin keittiötehtäviin asiakasyrityksessämme. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ tapahtuu arkipäivisin päiväsaikaan koulujen ja päiväkotien keittiöissä ja sairaalassa.
Odotamme sinulta
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mukavan työympäristön. Tehtävässä edellytetään energisyyttä, reippautta sekä joustavuutta. Lisäksi on mahdollisuus pidempiaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tällä alalla.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä, reipas asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Alan koulutus on eduksi. Edellytämme myös hygieniapassia. Työtehtävät vaativat myös kohtalaista suomenkielen taitoa sekä kiinnostusta tehtäviä kohtaan.
Muut tiedot
Jos uskot olevasi etsimämme reipas ja tehokas henkilö tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut tapahtuvat jo haun voimassa ollessa.
Kesto
Eri pituisia keikkoja
Lisätietoja
Mirjam Sassi, mirjam.sassi@vmp.fi, 040 307 5706
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2019 mennessä.