Keittiömyyjä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava myyntihenkinen persoona? Ovatko keittiön kodinkoneet ja keittiösuunnittelu sinulle tuttuja? Jatka lukemista, meillä on sinulle hommia tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista KEITTIÖMYYJÄÄ Espooseen. Tulevassa työssäsi pääset suunnittelemaan ja myymään keittiöitä asiakkaiden toiveiden mukaan: kuuntelet asiakkaiden toiveita aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntiä tehden, ja pääset myös hyödyntämään omaa luovuuttasi sopivien ratkaisujen löytämiseksi. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta keittiömyynnistä tai -suunnittelusta; jos vastaavaa kokemusta ei löydy, on muusta myyntityöstä kertynyt kokemus esimerkiksi kodinkoneiden parista myös valttia! Tässä työssä asenne ratkaisee, joten onhan sinulla positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne sekä kova tahto tehdä työtä ja tulosta. Haluat päästä työhön, jossa pääset hyödyntämään luovempaa puoltasi, ja innostut päästessäsi luomaan ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Työn luonne edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, ja työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille, ja sinulle on tarjolla vakaa ja vastuullinen työnantaja sekä monipuoliset uramahdollisuudet. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, niin täytäthän pikaisesti työhakemuksen ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549599
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa