(Poistunut julkaisusta)

Keittiömyyjä
Sete Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt asiakaslähtöisiä keittiömyyjiä pääkaupunkiseudun myymälöihimme

Tehtävänkuvaus:

Keittiömyynti on aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa räätälöit kuluttaja-asiakkaille heidän tarpeisiin sopivat keittiökokonaisuudet. Vastuullasi on suunnitella, myydä ja tilata keittiöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimitusvarma tehdas ja ammattitaitoinen asennustiimi huolehtii siitä, että asiakas saa loistavan lopputuloksen. Tapaat asiakkaita myymälässä ja esittelet valikoimaa, mutta liikut myös jokaisen asiakkaan luo keittiöprojektin aikana ja varmistut näin suunnitelmasi sopivuudesta kuhunkin kohteeseen.

Yleistä:

Tällä kertaa haemme henkilöitä, joilla on jo kokemusta alalta.  Sete Oy tarjoaa kattavan perehdytyksen huippulaadukkaisiin tuotteisiin. Yrityksessä vallitsee hyvä ja rento tiimihenki. Sinulla on taustallasi erinomainen myynnin tuki ja mahdollisuus olla osa Sete Oy:n ja Noblessan menestystarinaa Suomessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja että nautit aidosti asiakastyöstä, jossa saat auttaa asiakasta tämän yhden tärkeimmistä kodin ratkaisujen toteuttamisessa. Työskentelyotteesi on tarkka ja systemaattinen, haluat saada asiakkaan yksityiskohtaisetkin toiveet täytettyä. Työllistyt oman toiveesi ja sijaintisi mukaan johonkin pääkaupunkiseudun myymälöistä (Espoo/Helsinki/Vantaa).

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen työn ja monipuolisen tehtävänkuvan vakavaraisessa yrityksessä
- Euroopan markkinajohtajan huippulaadukkaat keittiötuotteet myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja energisen tiimin tuen
- Mahdollisuuden päästä huippuansioihin hyvien tulosten kautta
- Hyvämaineisen brändin, joka herättää asiakkaissa kiinnostusta

Odotamme sinulta:
- Aiempaa kokemusta keittiöiden suunnittelusta ja myynnistä
- Tuloshakuista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Innostunutta ja positiivista otetta asiakaskohtaamisissa
- Ajokorttia, mielellään oman auton käyttömahdollisuutta


Työsuhteet alkavat mahdollisimman nopealla aikataululla, joten käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 7.3.2021