(Poistunut julkaisusta)

Keittiömyyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Keittiövalinta on lahtelainen kalustevalmistaja, jolla on oma tuotantolaitos sekä myymälä Lahdessa ja Vantaalla. Keittiövalinta tarjoaa asiakkailleen laadukkaan kotimaisen tuotteen kilpailukykyiseen hintaan. 

Haemme Vantaan Tammistoon KEITTIÖMYYJÄÄ vakituiseen kokoaikaiseen tehtävään. Työajat sijoittuvat ma-la 10-18.00 välille. Joka toinen viikko on lauantaina työvuoro, jolloin yksi arkivapaa. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tavoitteellisesta kalustemyynnistä kivijalkamyymälässä. Pidät asiakaspalvelusta sekä asiakkaalle oikeiden ratkaisujen löytämisestä. Sinulla on aitoa intohimoa myyntityötä kohtaan ja motivaatio oppia uutta. Toimit työssäsi itsenäisesti, olet tuloshakuinen sekä vastuuntuntoinen tekijä. Omaat hyvät it-taidot, aikaisempi kokemus Winner-suunnitteluohjelmasta katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle perheyrityksen tuen, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen yrityksen tuotteisiin, toimintatapaan ja tuotantovaiheisiin.  Tehtävästä maksetaan pohjapalkka ja kuukausipalkan mukana maksetaan provisiota toteutuneesta kuukausimyynnistä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 9.3.2021 alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae tehtävään pikaisesti, etenemme prosessissa jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun tehtävään sopiva henkilö on löytynyt. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Keittiövalinnalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Monia Pöllänen, monia.pollanen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.