(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖMYYJÄ
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Noblessa-keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa. Kalusteiden hintalaatu -suhde on erinomainen ja tehtaan toimitusvarmuus alan paras. Uusiutuva mallisto ja huippulaatuiset tuotteet pitää merkin alan kärjessä. www.noblessa.fi 

 

Etsimme Ouluun Noblessa-keittiöille suunnittelevaa KEITTIÖMYYJÄÄ.

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä asiakkaillesi parhaimmat ratkaisut ja tuotteet laajasta valikoimasta.

Voit olla työtaustaltasi myyjä, asiakaspalvelun ammattilainen tai muutoin osoittanut taitosi laadukkaassa ja tavoitteellisessa myynnissä. Osaat luoda asiakaskontakteja ja kuunnella asiakkaan toiveita muuttaen ne toimiviksi ratkaisuiksi. Eduksesi katsotaan englannin kielen taito ja kokemus keittiöalalta sekä suunnittelu- ja myyntityöstä. 

Työ on kokoaikaista ja työsopimus solmitaan suoraan yrityksen kanssa. Noblessa-keittiöiden toimipiste on Oulun keskustassa, toki työ on liikkuvaista ja edellyttää oman auton käyttöä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan hakemusta palkkatoiveineen tulemaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-11 välillä Päivi Rantsi 044 412 4487 tai sähköpostitse paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi