(Poistunut julkaisusta)

Keittiömyyjä
Gigantti Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Epoq-keittiöiden suosion kasvaessa haemme keittiömyynnin ammattilaisia ja alasta innostuneita työskentelemään Helsingin Forumin ja Itäkeskuksen myymälään

Tehtävänkuva:

Keittiömyynti on aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa räätälöit kuluttaja-asiakkaille heidän tarpeisiin sopivat keittiökokonaisuudet. Vastuullasi on suunnitella, myydä ja tilata keittiöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimitusvarma tehdas ja ammattitaitoinen asennustiimi huolehtii siitä, että asiakas saa loistavan lopputuloksen. Palvelet asiakkaita myymälän aukioloaikojen mukaisesti ma-su ja esittelet heille tarpeiden mukaisia toimivia keittiöratkaisuja. Gigantin Epoq-keittiöt ovat pohjoismaiden nopeimmin kasvava keittiöbrändi. Tyylikkäiden ja hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisten keittiöiden lisäksi Gigantti tarjoaa asiakkailleen markkinoiden laajimman valikoiman kodinkonealan huippumerkkejä.

Yleistä:

Tehtävässä voi menestyä joko keittiömyynnin konkari, tai vastaavasti aiemmin muunlaisessa myyntityössä menestynyt henkilö. Sinulla on myyntihenkinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot asiakkaan kohtaamisessa. Nautit asiakastyöstä ja siitä, että saat auttaa asiakasta tämän yhden tärkeimmistä kodin ratkaisujen toteuttamisessa. Työskentelyotteesi on tarkka ja systemaattinen, haluathan saada asiakkaan yksityiskohtaisetkin toiveet täytettyä. Haluat menestyä myynnissä ja päästä hyviin ansioihin, kuitenkin pitämällä yllä omalta osaltasi yrityksessä vallitsevaa hyvää ja rentoa tiimihenkeä. Saat aiempaan kokemukseesi sopivan perehdytyksen, jotta pääset hyvin työhön käsiksi.

Tarjoamme sinulle:

- Haasteellisen ja motivoivan tehtävän energisessä ja kasvavassa tiimissä
- Vastuullisen ja vakaan työnantajan sekä markkinajohtajan monipuoliset uramahdollisuudet  
- Jatkuvan koulutuksen: myynti-, tuote- ja palvelukoulutukset
- Alan parhaat työvälineet
- Dynaamisen työyhteisön, jossa on rehti tiimihenki ja tekemisen meininki
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut

Odotamme sinulta:

- Näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä 
- Silmää sisustamiseen, sisustusalan- tai vastaavan koulutus on eduksi
- Rohkeutta, aktiivisuutta ja pitkäjänteisyyttä
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja esiintymiskykyä
- Kykyä oppia ja hallita useita ja vaihtelevia tilanteita yhtä aikaa
- Suomen kielen sujuvaa osaamista, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

"Keittiötiimimme on mainio porukka, jossa kaikki kannustavat ja tukevat toisiaan giganttilaisten tyyliin" - Rasmus Kivinen, Gigantin ensimmäinen keittiömyyjä

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 30.7.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 tai sähköpostitse sami.nykanen@empore.fi.