(Poistunut julkaisusta)

Keittiömyyjä Vaasaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ja Expert ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä vähintään sama halvin hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on nyt 45 Power-myymälää. Lisätietoa www.power.fi

Oletko aktiivinen, energinen ja positiivinen myyjä ja mietit seuraavaa askelta urallasi?

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

KEITTIÖMYYJÄÄ VAASAAN

Tehtävänäsi on upeiden ja jatkuvasti kehittyvien Parma -keittiöiden myynti ja suunnittelu Powerin Vaasan myymälässä. Myynti ja asiakaspalvelu ovat suuressa osassa tehtävää, joten emme hae ainoastaan keittiösuunnittelutyöstä kiinnostuneita. Saat alussa kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja keittiöiden suunnitteluun sekä jatkuvan mahdollisuuden kouluttaa ja kehittää itseäsi.

Edellytämme

  • kokemusta aktiivisesta ja tuloksellisesta myyntityöstä
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • tavoitteellista ja nälkäistä asennetta
  • joustavuutta ja intoa uusien asioiden oppimiseen
  • leveää hymyä ja erinomaista asiakaspalvelutaitoa
  • suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito suuri etu

Tarjoamme

Kokoaikaisen ja vakituisen työn mahtavassa työyhteisössä, upeiden tuotteiden parissa. Hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet, unohtamatta henkilökuntaetuja sekä palkitsevaa ansaintamallia.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 29.1.2021 mennessä www.manpower.fi -sivustolla rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481 tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.